ostrukturerade tankar

Tidsfristen är över…

 

.. i en vecka har min syster Karin varit på semester och det har varit så skönt att få vara själv på jobbet.

 

Slippa den ångest som kommer med henne och det är inte det att jag inte förstår hennes sorg, hopplöshet och offertänk – jag gör det – det kommer bara för nära.

 

Och en utav anledningarna till att jag nu är inne på dag 5 av flytande föda, är för att all den här ”skiten” som har kommit upp till ytan i och med Karins separation, har triggat mig till att kliva ur min egen offer roll och ändra på gamla mönster och ta tag i saker och ting.

 

Jag vill inte att mina barn ska höra mig predika om en sak och sen se mig göra en annan. Jag vill inte att de ska behöva famla i mörkret efter ett sätt att vara som kan anses vara normalt! 

 

Så därför är det dags för en förändring som börjar med MIG…

 

Och jag är stolt för jag har varit superduktig under de här 5 dagarna – INTE fuskat en enda gång!!!

 

Från det ena till det andra, blir frustrerad för bloggen ser ut på ett sätt på min dator hemma och på ett annat sätt här på jobbet… FRÄS, för då spelar det ju ingen roll hur mycket tid man läggar på utseendet på bloggen eftersom den tydligen lever sitt eget liv….

 

Voila,

hmmm... dag ett avklarad

Äntligen har jag fått till blogg sidan lite - cyberspace är inte riktigt min vän alla gånger...

Och jag har idag påbörjat en utmaning som heter duga - jag har hoppat på Xtravaganza (www.xtravaganza.se) för att gå ner de där sista struliga kilon - många anledningar till det... förutom bikinisäsongen.

Nåväl det innebär att jag gör deras Helfart program och har idag avslutat min första dag på bara flytande måltidsersättningar... Utmaningen blir att fortsätta framåt och andas igenom det - såååå mycket handlar helt plötsligt om mat - och det känns som om alla äter hela tiden.

Nej då jag är inte avundsjuk - bara lite kanske :-)

nu ska jag dricka ett sista glas vatten och sedan SOVA

RSS 2.0