Time flies...

Tiden bara flyger iväg och den ena dagen efter den andra läggs till varandra...

Lilla underverket kom till slut med världens fart och allt gick jättebra. Sedan hade vi ett par dagar då amningen inte funkade men så snart det föll på plats så kändes allt så mycket lättare.

Tills mini var cirka 3 veckor gammal och blev då smittad av storebrors förkylning och vi åkte på RS viruset med 6 dagar på sjukhus. Men lilltjejen är en stark liten bebis och nu märks det inte alls att hon var sjuk tidigare - speciellt inte på vikten.

Största omställningen den här gången är att man inser att man verkligen inte har någon egen tid med ett litet spädbarn och ytterligare ett barn som helst vill att man ska leka hela tiden ingen bebis sitter fast vid en för amning... Märker ju att det blir bättre med tiden och hoppas på att det ska bli ännu bättre när bebisen blir större och det blir lite mer rutiner i ätande och sovande. Känner mig så imponerad utav alla som har fler barn än 2 eller väldigt tätt mellan sina barn - hur hinner de ens duscha???

Så därför har det inte blivit för mycket bloggande och jag har inte heller fattat hur och om man kan blogga från mobilen - har försökt men inte lyckats...

En positiv sak med att bara ha tid för sina barn och för sin man är att jag inte har tid för att bry mitt stackars huvud alltför mycket om vad min mamma hittar på... Som att hon somnar ifrån maten i ugnen och vaknar flera timmar senare - och att hon då svarar undvikande på om hon har brandlarm... argh... fast det ska erkännas just det oroar mig...

Nåväl, nu ska jag ta hand om lillan och ta en sväng ut i solen med barnvagnen.

Njut av dagen!

puss på er alla

RSS 2.0