Väntans tider...

Argh, det är så frustrerande att bara gå och vänta på att bebisen ska komma...

Jag har haft så mycket förvärkar och i onsdags var vi nästan på väg in till sjukhuset. Hunden blev utackoderad och svärmor kom över och sen så slutade förvärkarna under natten.

Är glad dock över att vårt äldsta barn fick fira sin 5-års dag igår utan att bebisen kom. Ville verkligen inte att de 2 skulle ha samma födelsedag - för deras skull.

Och idag är det den beräknade ankomst dagen för bebisen - känner som vanligt av mina förvärkar men tänker inte få upp hoppet om att det kanske ska hända idag... Nä, den här rackaren tänker nog fortsätta att vara bosatt i min mage tills i Augusti någon gång.

Att det ska vara så frustrerande att bara lita till sin egen kropp och att inte kunna kontrollera när saker och ting ska ske - BB väskan blir ju packade dagligen som det är just nu. Ner med tandborste, upp med tandborste - ja, jag är för lat och snål för att gå ut och köpa en extra tandborste :-)

Längtar efter att det ska komma igång nu - fast samtidigt så är jag livrädd för att igen gå igenom en hel förlossning och den här gången veta att det är en "liten" 4 kilos bebis som kommer...

jaja, så nu fortsätter den dagliga långsamma lunken och väntan...

Ta hand om er!
RSS 2.0